Middagstipset är Scampi pasta med vitvinssås. 4portioner: 3 msk olivolja3 vitlöksklytor, finhackad1 schalottenlök, finhackad20 Scampi1 röd peppar1 dl vitt vin, torrt 5 dl vispgrädde1,5 dl parmesanost, finriven1 dl kruspersilja, finhackadSaltSvartpeppar400 g färsk pasta, spagettiKoka upp vatten med salt till pastan.Hetta upp olivolja i en stekpanna. Häll i den hackade vitlöken och schalottenlöken, låt dem få lite färgi olivoljan. Lägg i den hackade chilin. Lägg i scampiräkorna och låt dem bli rosa i färgen (nån minut bara). Häll i vinet och låt koka på hög värme i nån minut. Tillsätt grädden och låt koka ihop. Ha i parmesanost och persilja. Smaka så att det är bra med salt och peppar och ställ sen åt sidan. Lägg pastan i den kokande vattnet och låt koka upp i 2 minuter. Lägg den kokta pastan i såsen med räkorna och rör runt. Strö på persilja och pressa över lite citron.Tänk bara på att Scampi går fort att tillaga så ha hög värme och låt inte räkorna koka i såsen allt för länge, dem lite sega då.