Hej finisar :) Hoppas ni haft en bra dag? Idag har vi haft möte angående hemsidan som jag jobbar med. Kommer bli så jäkla bra!! Super taggad inför framtiden. Efter jobbet åkte jag till ica och mötte upp Mickis, vi köpte massa god tapas och rött vin och några öl. Tänkte ha en riktig tapas kväll tillsammans. Älskar tapas, vi äter det väldigt ofta, tänkte dela med mig utav mina bästa tips. Lägg upp fint, alla äter med ögonen. Blanda porslin och trä för en härlig känsla i dukningen. Blanda massa olika ostar, skinkor, frukt, marmelad, oliver, ja egentligen allt ni tycker är gott. Det som vi har på bordet idag är mina favoriter. ( Längst ner i inlägget skriver jag vad allt är ). Chark: Mortadella, serano extra, ventrisina piccant, picksalami, tryffelsalami, rusticaosalami och vanlig ölkorv. Jag brukar alltid be om att få extra extra extra tunna skivor, nästan så att de går sönder. Tycker det blir allra godast. Ost: Brie, Marquis, Organic blue, Mancego, till dom brukar jag köpa fikon och höst äpple marmelad som man kan doppa osten i. Super gott! Mozarella skär jag i skivor och blandar med tomat, salt och peppar, olivolja och färska basilika blad. Tillbehör: Oliver, färska fikon, päron, vindruvor, kex och lite bröd. Dryck: Något gott rödvin, mitt favorit är "Pin vinet" som heter Cantina Zaccagnini och någon god öl. Självklart lite bubbelvatten också :) Vuxna och barn brukar uppskatta allt detta, Julli älskar tapas. Hon är riktigt gourmet unge. <3 Hoppas ni fick lite inspo till era framtida tapas kvällar. Puss på er och hoppas ni får en fortsatt fin kväll. <3