Bakade Pavlova som vanligt på skolavslutningen 🎂☁️ Tjejernas favorit tårta. För er som vill ha recept kommer det här. Super enkelt och går typ inte att misslyckas. - 4 st äggvitor- 2,5 dl strösocker- 1 tesked vitvinsvinäger- 1 tesked majsstärkelse1. Förvärm ugnen till 150°C och förbered en bakplåt med bakplåtspapper.2. Vispa äggvitorna på medelhastighet.3. Tillsätt socker, en matsked åt gången, och vispa tills marängen får en hårdare konsistens och blir glansig. Det kan ta några minuter.4. Vänd försiktigt ner vinäger, majsstärkelse och vaniljextrakt.5. Skeda ut marängen på bakplåtspappret i en rund form, jämna till kanterna men lämna en liten fördjupning i mitten för fyllningen.6. Sänk ugnen till 120°C och baka pavlovan i 1 timme och 15 minuter. Stäng av ugnen och låt pavlovan svalna helt i ugnen med dörren på glänt.Efter att pavlovan är färdigbakad kan du toppa den med vispad grädde och färska bär. 🎂