Här är receptet för 4 personer:Ingredienser:- 400 g pasta (spaghetti, tagliatelle eller linguine)- 1 burk krossade tomater (ca 800 g, eller två små burkar)- 2 vitlöksklyftor, finhackade- 4 msk olivolja- 1 nypa chili flakes (valfritt)- 1 stor handfull färsk basilika (eller persilja)- 2 burrata (ca 250 g sammanlagt)- 4 msk pinjenötter, rostade- Salt och svartpeppar efter smak Så här gör du:1. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen i rikligt saltat vatten. Spara lite av pastavattnet innan du häller av den.2. Rosta pinjenötterna i en torr stekpanna på medelvärme tills de får en gyllenbrun färg. Håll koll så att de inte bränns. Ställ åt sidan.3. Värm olivoljan i en stor stekpanna på medelvärme och tillsätt den finhackade vitlöken och chili flakes om du vill ha lite hetta. Fräs tills vitlöken blir gyllene, men inte bränd.4. Häll i de krossade tomaterna och låt sjuda i 10–15 minuter tills såsen tjocknar något. Smaka av med salt och peppar. Du kan också tillsätta lite av pastavattnet om du vill ha en mer krämig konsistens.5. Tillsätt den kokta pastan i tomatsåsen och blanda väl så att pastan täcks av såsen.6. Lägg upp pastan på tallrikar och toppa med burrata som du delar upp i mindre bitar. Strö över de rostade pinjenötterna och några färska basilikablad. Avsluta med ett stänk olivolja och lite svartpeppar.klart 👌🏼👏🏼