Hoppas ni är laddade och redo för veckans recept, det är jag. Detta recept kommer från Mathem och de har blomkålsstomp men jag tänkte köra potatis. Jag har spanat in den länge så kanske även får bli att jag provar det i helgen ❤️ Du behöver för 4 portioner - 600g kyckling- 3tsk olivolja- 2dl matlagningsgrädde- 2dl vatten- 1tsk dijonsenap- 100g riven västerbottenost - Salt & peppar- Haricot Verts i önskad mängd Gör såhär1. Värm upp ugnen till 200 grader och skär potatisen i klyftor. In med potatisen i ugnen i ca 20 minuter till önskad krisp. 2. Skiva kycklingfiléerna i tredjedelar och krydda med salt & peppar. Stek de på varje sida i 2-3 minuter så de får lite färg och lägg de sedan i en ugnsform.3. Tillsätt grädde, vatten, senap och önskade kryddor och häll över kycklingen. Strö över den rivna osten och låt sedan detta puttra ihop med kycklingen i ugnen ca 5 minuter så osten smälter. 4. Skölj haricot vertsen och skär bort ändarna för att sedan koka eller steka de beroende på vad du gillar. 5. Ta ut potatisen och kycklingen ur ugnen, servera med haricot vertsen och njut! ❣️ Hoppas det smakar gott, eller att ni gör något annat ni gillar i helgen. Ta hand om er, trevlig helg ❤️