Här kommer Recept på Davids otroligt goda Linguine med havskräftor i vitlöks- och persiljesmör: Ingredienser• 1 chili 🌶️• 3 vitlöksklyftor• 400g smör 🧈• 0,5 dl olja• 1 kruka persilja 🌿• 500g havskräftor• Linguine pasta• Surdegsbröd• ParmesanostInstruktioner1. Förberedelse:• Pressa vitlöksklyftorna.• Hacka persiljan.• Halvera chilin och ta bort fröna om du vill ha mindre hetta. Hacka chilin.• Riv parmesanosten.2. Vitlök & Persiljesmör:• I en skål, pressa vitlöken och tillsätt hackad persilja.• Tillsätt rikligt med salt och 400g smör.• Blanda smöret med händerna tills allt är väl fördelat.3. Havskräftor:• Halvera havskräftorna och lägg dem på en plåt.• Lägg på en generös mängd av vitlöks- och persiljesmöret över kräftstjärtarna.• Riv parmesanost över havskräftorna.• Värm upp ugnen till 175 grader.• Sätt in havskräftorna i ugnen när du börjar koka pastan. Ta ut dem när smöret har smält.4. Pasta:• Koka linguine enligt anvisningarna på paketet i totalt 8 minuter, men ta bort den från kokvattnet efter 7 minuter.5. Chili- och vitlökssås:• Värm 0,5 dl olja och 75g av vitlöks- och persiljesmöret i en panna.• Tillsätt hackad chili och låt det värmas upp.• Låt pannan vara varm medan pastan kokar klart för att smakerna ska sätta sig.6. Blanda pastan:• Lägg pastan i pannan med chili- och vitlökssåsen när den har kokat i 7 minuter.• Tillsätt lite pastavatten och rör runt så att pastan absorberar smakerna under den sista minuten av koktiden.7. Servering:• Lägg upp linguine pastan på tallrikar.• Toppa med de grillade havskräftorna och lite extra vitlöks- och persiljesmör.• Garnera med färsk persilja, lite extra riven parmesanost, och eventuellt lite extra chili för mer hetta.• Servera med surdegsbröd att doppa i det smälta smöret från havskräftorna.Njut!